PensioenRegelingAfsluiten

Over PensioenRegelingAfsluiten

PensioenRegelingAfsluiten is een merk van Klap b.v. en richt zich op het via internet aanbieden van een ’execution only’ collectief pensioenregeling. Kies je voor het maatwerk pakket bij Collectief Pensioen Online dan kun je ervan uitgaan dat wij de beste keuze voor jou maken. Wij zijn transparant in onze offertes en geven je inzicht in de aanbiedingen. PensioenRegelingAfsluiten onderscheidt zich door voor jou de beste keuze te maken. Daarom ben je altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor hoef je niet zelf op zoek naar de bomen in het bos en op te passen voor de kleine lettertjes. Dat heeft ons team van specialisten immers al voor jou uitgezocht. En bovendien adviseren wij je graag desgewenst persoonlijk en niet alleen via internet. PensioenRegelingAfsluiten doet uitsluitend zaken met bekende en solvabele Nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Meer dan 170 jaar ervaring
Klap is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico's. Als een van de weinige makelaars actief op de Amsterdamse Assurantiebeurs (na Lloyd's de meest internationale verzekeringsmarkt ter Wereld) en met een eigen volmachtbedrijf als geen ander in staat om jou de beste prijs en kwaliteit te bieden. Klap is ook Open Market Correspondent van Lloyds en Member van Trust Risk Control (één van de grootste internationale makelaarsnetwerken).
 

Waarom zou je kiezen voor het online afsluiten van een pensioenregeling?  

Wij begrijpen dat sommige ondernemers het afsluiten van een pensioenregeling via een adviseur te duur vinden. Een startup of kleinere onderneming heeft vaak een kleiner budget om dit te regelen. Dit budget kan soms ook te weinig zijn om een adviseur een goed en gedegen advies te laten geven. Dat begrijpen we zeer goed en daarom hebben wij als adviseur ook gekozen voor een andere oplossing; Execution Only. Dat betekent dat wij geen advies geven, maar wel bemiddelen bij het afsluiten van een financieel product. 

Met "PensioenRegelingAfsluiten" bieden wij de mogelijkheid tot het online regelen van een collectief pensioen. Je regelt tegen lage kosten een eigentijds, helder en transparant werknemerspensioen, wat bijdraagt aan een hoge werknemerstevredenheid. Daarnaast is het ook fijn, dat er een uitkering voor de nabestaanden is geregeld. 

Past de online oplossing niet bij jouw bedrijf, dan kun je ook kiezen voor het maatwerkadvies van PensioenRegelingAfsluiten!  We vragen dan naar jouw specieke wensen en sturen je een offerte voor onze dienstverlening. 

 

Afspraak maken

Cookie instellingen