Wat voor gevolgen heeft het Coronavirus op uw pensioen?

Wat voor gevolgen heeft het Coronavirus op uw pensioen?


We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over wat de gevolgen van het Coronavirus zijn met betrekking tot uw pensioen. Daarom hebben we voor u de belangrijkste en meest gestelde vragen op een rij gezet op een speciaal informatieplatform: Pandemieverzekering.nl

In deze onzekere tijden willen we u graag informeren over hoe wij bij CPO omgaan met de huidige situatie omtrent het Coronavirus (COVID-19). Goede en snelle communicatie speelt hierin een belangrijke rol. Graag brengen wij diverse zaken onder uw aandacht.

Op pandemieverzekering.nl kunt u terecht voor veelvoorkomende verzekeringsgerelateerde vragen die er binnen de diverse risicodomeinen omtrent het Coronavirus zijn. Daarnaast vindt u hier handige links naar diverse websites voor meer achterondinformatie. Op deze manier willen wij vanuit verzekeringsperspectief u zo goed mogelijk helpen en zullen hier regelmatig updates plaatsen die van invloed zijn op de diverse risicodomeinen.

Staat uw vraag er niet tussen dan kunt óók u ons helpen! U kunt dan contact opnemen met één van onze specialisten die op deze website vermeld staan. We beantwoorden uw vraag en plaatsen deze zo spoedig mogelijk op onze website. Op deze manier helpt u ook andere ondernemers die met soortgelijke vragen zitten.
Cookie instellingen